Onze consultants

De leiderschapsconsultants van De Nieuwe Verdieping zijn zeer ervaren in het begeleiden van psychologische en systemische processen bij mensen binnen organisaties. Mensen en hun systemische context staan in onze benadering centraal: commitment, kwaliteit van verhoudingen; vermogen tot samenwerken en bereidheid tot verandering bepalen de kwaliteit van teams en organisaties.

Het stimuleren, verbreden, ontwikkelen en verbeteren van deze aspecten behoort tot onze kerncompetentie. In de zoektocht naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden spelen elementen als oprechtheid, integriteit, vertrouwelijkheid en authenticiteit een sleutelrol.

De consultants van De Nieuwe Verdieping gaan voor blijvende verandering, zowel bij persoonlijke ontwikkeling, alsook bij organisatieontwikkeling.

Door hun uitgebreide kennis en ervaring gaan de consultants breed en gedegen te werk. In complexe veranderingsprocessen resulteert dit in een praktische, passende en enthousiasmerende aanpak.

Jan Bruijn

Jan Bruijn

Leiderschapsexpert, Psychiater/Psychoanalyticus en Bedrijfskundige voor de Gezondheidszorg

Zijn ruime ervaring stelt hem in staat bij de betrokken leiders een proces op gang te brengen dat via toegenomen emotioneel inzicht in het persoonlijk functioneren leidt tot adequaat leiderschap en een verbetering van de samenwerkingsrelaties.

Rozemarijn Dols

Rozemarijn Dols

Leiderschapsexpert, Sociale en Arbeids- en Organisatiepsycholoog

Rozemarijn Dols richt zich op persoonlijke, team- en leiderschapsontwikkeling in de volle breedte. Haar activiteiten zijn o.a. leiderschapsontwikkeling, talentdevelopmentprogramma’s en teamcoaching en loopbaanadvisering.

Jeannette van Huët

Jeannette van Huët

Leiderschapsexpert, Trainer, Coach en Adviseur

Jeanette van Huët werkt voor profit en non-profit organisaties. Zij adviseert het hoger en midden management op het gebied van cultuur en competenties, waardoor betere resultaten worden behaald. Haar optreden kan worden gekenmerkt door een oprechte betrokkenheid en een tomeloze energie.

Annemarijn Spaans

Annemarijn Spaans

Leiderschapsexpert, Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog

Annemarijn Spaans is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling; zij geeft leidinggevenden inzicht in (eigen) leiderschapsstijlen en biedt mensen inzicht en gedragsverandering op ontwikkelpunten. Daarnaast tackelt zij processen die er spelen binnen organisaties en afdelingen en helpt zij veranderingstrajecten te implementeren.

Mathilde Steenbeek

Mathilde Steenbeek

Leiderschapsexpert, Klinisch- en Ontwikkelingspsycholoog, Psychotherapeut

Mathilde Steenbeek is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling. Met haar systemische achtergrond zal ze de vragen waarmee een organisatie komt in hun relationele context plaatsen en samen met de organisatie bekijken hoe dilemma’s en veranderwensen in een effectief actieplan kunnen worden omgezet.

Yvonne Vrolijk

Yvonne Vrolijk

Leiderschapsexpert, Klinisch- en Ontwikkelingspsycholoog, Systeemtherapeut

Yvonne Vrolijk werkt sinds 1994 voor diverse grote professionele organisaties, bedrijven en overheden. In samenspraak met de top van deze organisaties ontwerpt zij verander- en ontwikkelingsprogramma’s, die ten doel hebben de effectiviteit en veerkracht van medewerkers en organisatie te verhogen